Klik-Klik

Klik-Klik..

22/10/09

Cinema Time.. Papadom

Hye.. Lama gak ehh x Updated Cite terbaru... Now tutup cite lama.. kite open nu book..whoishhh Haritu aku g Tgk Cte PAPADOM.. best sgt..ade part yang buat hati tersentuh tau... mcm2.. tapi yang pasti mama n abah mmg sporting sgat.. mana x nya..kalo ajak tgk wayang je... diorg lah org yang petama duk nunggu kami...
tapi haritu aku pergi tgk dgan kak ina, uncle din, adik, mama abah n my cousin.. ain... alahai... sebelum nie pon kami kalo p tgk wayang msti 1 family... mmg kami suka bab2 santai2 nie....



kami satu famili suka g santai2.. sbb ini dpat mengeratkan ikatan kekeluargaan antara satu sama lain.. tgk wayang adalah satu terapi yang boleh buat kita hlang tension.. yang pasti mama and abah tetap world...



Yang ni Plak My Love aunty n Sporting Uncle... Bersahaja je kan.. bukannya ape.. dieorang nie kalo bab2 santai.. bg lah tau dieorg gerenti dh tercegat kat muka pintu...

Tiada ulasan: