Klik-Klik

Klik-Klik..

29/10/09

Syurga Cinta..


2 Hari Lepas.. sedang asyik belek2 Buku..VCD.. n DVD.. tetiba terdetik hati nk tgkk citer SYURGA CINTA... cite tue mmg best n layan... hero baru balik dari oversea mengamalkan cara hidup bebas...

nk dijadikan cerita.. sedang asyik layan cite tue tetiba air mata keluar tatkala bila hero terpaksa memutuskan hubungan dengan heroin dpan kengkawan die.. heeee x patut... ade ke patut mamat tue buat cmtue.. setelah lme gak die kawan n tackle.. rsenye ade baik bia hilang kawan demi cinta untuk selamanya.. heeee rse nk rejam je mamat tue.. hahahah awal jgn marah ya..

pas2 diakhir part yg paling sweeet bila awl melamar heliza dgan iringan muzik n lagu n juga menggunakan kete control tuk bawa heliza ke tempat yg sepatutnya...

26/10/09

Modal Serendah RM 5.00...

RM 5.00???

100% modal kepada kite???

Tak Percaya????



Jom KIte Buat Duit...Tak Perlu modal beribu2 dan beratus...


Biar Bermula Dari Bawah, Insyallah Jika Berusaha Keras Pasti Berjaya..Dimana ada peluang disitu ada jalan untuk kite berjaya..


Tak Perlu Modal Yang Banyak Modal Hanya RM 5.00 Sahaja.. Sikit2 lama2 jadi bukit...


Jom2 Jangan Lepaskan Peluang...



Klik Disini : http://www.danaraya.com/?id=lurvehaniey

Ym : lurve1402

Makan - Makan...


Hish.. smalam balik keje terus je otw balik rumah.. almaklumlah takut abah tinggalkan kite.. huhuhu.. tp so bored bila tgu adik balik dari sekolah.. letih nk tgk kerenah die nk mcm2,, mengada2 betoi budak mashem tue... geramnye tgkk... heeeeee..

after that were going dinner time, huishh time tue hujan lebat sgt2.. x nampak jalan plak tue.. kesian abah drive... dgan petir lagi.. heee ngeri... when borak2 dlam kete xsedar yang kami nie dh smpai di satu kdai makan yang paling most popular di kajang D-Muar area jalan nak g cheras tue...
Nyum2 ape yg best kat situ mee bandung.. walawei...

ntah kenapa smlam tetipa plak terasa nk makan banyak.. huishhh.. 1st round aku mam nasi goreng pataya.. 2nd round aku makan mee bandung.. ya allah.. balik tue kepala n perut jem.. x penah2 aku melantak bnyak sgat.. hahahahahahaha.... kesian adik smalam die takde kawan nk borak n tgk tv.. sbb akk die dah tintongg...

P/s : 28 hb November nie besday budak mashem tue.. ape aku nk bagi ehh...

25/10/09

Wantedd...



Picture Taken By Mama..

18/10/2009

Spelah Puna Tangan Ni kan... kate mama tangan yang seludup acar penuh satu beg plastik... apepun mmg Best time tue.. kebetulan plak besday nenek... wow.. mmg kebetulan... yg pasti tema kaler hijau.. mmg sweet sgat... masa rewang reramai tue mmg syiokk.. potong bawang.. kopek nenas. tgk nenek2 dan atuk2 dan makcik2 berkumpul reramai... mmg best.. tue lah kalo penangan buat kenduri kat kampung mmg best n layan...

Umairah With Adam..



18/10/2009

Picture Taken By Me..

22/10/09

Santai...

Parent Aku Nie suka santai... mmg best lah.. kalo g kfc tue kekadang kul 12 pon leh jadi santai... kalo g old town plak selagi pintu metro point tu x lock selagi tue dikata kan santai... adapaun begitu aku bersyukur sbb mama n abah sporting sgt2..
mana x nya.. dieorg nie ksuka berjalan..dan melancong ke sana sini..
santai-santai lah yg paling best skali hati tenang hidup pun senang...
santai2 nie leh buat satu katan kekeluargaan makin kukuh dengan gelak tawa...

wah2.. nanti kalo aku nk cari calon suami pon kalo leh yang jnis suka berjalan.. hahahahaha....

ni masa kat kfc...



ni plak masa kat old townn...

Cinema Time.. Papadom

Hye.. Lama gak ehh x Updated Cite terbaru... Now tutup cite lama.. kite open nu book..whoishhh Haritu aku g Tgk Cte PAPADOM.. best sgt..ade part yang buat hati tersentuh tau... mcm2.. tapi yang pasti mama n abah mmg sporting sgat.. mana x nya..kalo ajak tgk wayang je... diorg lah org yang petama duk nunggu kami...
tapi haritu aku pergi tgk dgan kak ina, uncle din, adik, mama abah n my cousin.. ain... alahai... sebelum nie pon kami kalo p tgk wayang msti 1 family... mmg kami suka bab2 santai2 nie....



kami satu famili suka g santai2.. sbb ini dpat mengeratkan ikatan kekeluargaan antara satu sama lain.. tgk wayang adalah satu terapi yang boleh buat kita hlang tension.. yang pasti mama and abah tetap world...



Yang ni Plak My Love aunty n Sporting Uncle... Bersahaja je kan.. bukannya ape.. dieorang nie kalo bab2 santai.. bg lah tau dieorg gerenti dh tercegat kat muka pintu...